Šport
86 ogledov

Tako je bežal direktor Partizana

napad partizan Youtube
Po svetovnem spletu je zaokrožil nov posnetek napada na direktorja beograjskega kluba Partizan Miloša Vazuro, ki prikazuje dogajanje znotraj stadiona.

Srbijo pretresa incident, ki se je zgodil na parkirišču pred prostori nogometnega kluba Partizan. Trije huligani so želeli fizično obračunati z direktorjem kluba Milošem Vazuro, ki mu je uspelo pobegniti, medtem ko so huligani brutalno pretepli klubska varnostnika. Napada na drugega predstavnika varnostne službe kamere niso zabeležile, oba pa sta pristala v bolnišnici.

Srbski mediji so pridobili nove posnetke napada, ki prikazujejo dogajanje znotaj stadiona. Na njih je dobro razvidno, kako Vazura beži pred huligani, ne manjka pa niti vznemirjenih očividcev in zaposlenih v klubu, ki so se znašli na napačnem mestu v napačnem trenutku in z grozo opazovali dogajanje.

Policija je osumljence za napad že identificirala, vendar zaradi potrebe preiskave njihovih imen še ni razkrila javnosti. Vazura je za pretresljiv incident obtožil opozicijo, ki naj bi ga želela odstraniti s položaja, vendar ta obtožbe vehementno zavrača.

''Vse, kar se je zgodilo, nima povezave z nobenim članom skupščine in našo namero, da na legitimen način preglasujemo lažne institucije in posameznike, ki vodijo ta klub,'' so sporočili.

Oba posnetka si poglejte od 17. minute dajle in videli boste celotno dogajanje po tem, ko je Vazura pritekel v notranjost stadiona.

V poplavi sem ter tja tekajočih orjakov je sicer težko razločiti, kdo je kdo.

Komentarjev 1