Šport
26 ogledov

Tako se je tolažil McGregor

conor mcgregor Youtube
Zloglasni Conor McGregor se je po porazu proti Natu Diazu na obračunu velterske kategorije v Las Vegasu tolažil v družbi mičnih deklet.

Irski borec Conor McGregor je moral na obračunu UFC 196 v drugi rundi priznati premoč Natu Diazu, kar pa mu ni preprečilo, da bi se dan po dvoboju udeležil zasebne zabave v mestu greha. 

Mcgregor je ob prihodu izzval navdušenje pomanjkljivo oblečenih deklet, s katerimi se je fotografiral in zabaval dolgo v noč.

Na dan pa prihajajo tudi informacije, koliko so v večeru, v katerem je poleg McGregorja izgubila tudi aktualna prvakinja bantamske kategorije Holly Holm, zaslužili največji zvezdniki. Holmova je kljub porazu v žep pospravila 500.000 ameriških dolarjev, njena krvnica Miesha Tate pa ''le'' 92 tisočakov. 

Glavni dogodek večerja je organizatorje stal 1,5 milijona evrov. Pol milijona je prejel zmagovalec Diaz, kar dve tretjini omenjenega zneska pa je domov odnesel McGregor. Irec je postal prvi borec, ki je za nastop prejel kar milijon ameriških zelencev. Ob tem velja omeniti, da v honorar niso všteti odstotki od prodaje prenosa in morebitna izplačila poroviteljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.