Šport
24329 ogledov

Tako zelo je podoben Đokoviću, da Noleta njegov sin kliče 'očka'

Dvojnik Novaka Đokovića instagram
Življenje včasih piše neverjetne zgodbe, sploh ko gre za otroke, ki šele dodobra spoznavajo svet. In tako se je eni od uporabnik TikToka zgodila nadvse zanimiva prigoda ...

Medtem ko je ena od uporabnic TikToka gledala wimbledonski dvoboj Novaka Đokovića, je njen mali sinček, ki je komajda spregovoril, vpil: "Očka, očka." Kako le, če Novak Đoković vendarle ni njegov očka, se sprašujete? 

Kot je nato pojasnila mlada mamica Lucie Fink, za to obstaja precej dober razlog. Njen partner je namreč tako zelo podoben Novaku Đokoviću, da ga na ulici pogostokrat ustavljajo, saj mislijo, da gre za najboljšega teniškega igralca na svetu. Nov dokaz o podobnosti sta starša dobila ob nedavnem ogledu wimbledonskega obračuna. 

@luciebfink iykyk #novakdjokovic #djokovic #babyboy #daddy ♬ original sound - Lucie Fink

A na razočaranje malega otroka mu bo mama vendarle morala pojasniti, da njegov oče ni eden najboljših teniških igralcev vseh časov ... Je pa z zadnjim videoposnetkom tudi njegov očka dokazal, da premore kar precej teniškega talenta. 

@luciebfink Replying to @DeuceLove Here before the comments saying he doesn’t look anything like the Djoker #novak #novakdjokovic #lookalike ♬ Novak Djokovic Hymn - Dhannush

1/4
instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:32 14.julij 2023.

    "Tako zelo je podoben Đokoviću, da Noleta njegov sin kliče 'očka'",,,,,Seveda Noletov sin kliče očeta s tem nazivom, bi bilo čudno, če bi ga klical "mama"...Ali drugače povedano, niti naslova niste sposobni smiselno in nedvoumno napisati..