Šport
54 ogledov

Taksist zapeljal pred kolesarje

taksi kostarika kolesarji Youtube
Na kolesarski dirki v Kostariki je nespametni taksist zapeljal pred skupino kolesarjev in povzročil padec nekaterih tekmovalcev, ki bi lahko imel precej tragične posledice.

Letošnjo izvedbo kostariške Vuelte, ki poteka vse od leta 1965, je zaznamoval padec kolesarjev, ki ga je zakrivil neprevidni voznik taksija. 

Incident se je zgodil pred dnevi na uvodni etapi, ko je voznik avtomobila zapeljal pred skupino tekmovalcev na Vuelti, ki so vozili s polno hitrostjo.

Tekmovanje v Kostariki za razliko od nekaterih največjih kolesarskih dirk na svetu delno poteka tudi po nezaprtih cestah, kar posledično vodi tudi v takšne incidente.

Voznik taksija očitno ni opazil skupine kolesarje in zapeljal naravnost pred vodilne. Kolesarji so se, poroča angleški Mirror, želeli soočiti z njim, vendar ni želel izstopiti iz avtomobila. Dirka je bila prekinjena za pol ure, v nesreči pa ni bilo huje poškodovanih.

Zadnja od skupno 11 etap kolesarske dirke v Kostariki bo na sporedu danes v La Aurori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.