Šport
29 ogledov

Tamše in Janc podaljšala

Branko Tamše Saša Despot
Vodstvo Celja Pivovarne Laško je predstavilo rezultate dela v zadnjem letu, ki na vseh področjih kažejo pozitivne učinke.

Najbolj se pozitivni učinki kažejo na obisku, rezultatih poslovanja in po velikem zanimanju mladih rokometašev po prihodu v Celje. Sem bi si želeli tudi številni zvezdniki, vendar je usmeritev in strategija kluba jasna ter razvojno naravnana.

Klub je danes tako objavil, da so s trenerjem članske ekipe, Brankom Tamšetom, ki je imel pogodbo sklenjeno še za naslednjo sezono, to podaljšali še za dve sezoni, torej do leta 2018. Poleg trenerja je pogodbo s celjskim klubom podaljšal eden najbolj talentiranih igralcev v Evropi, Blaž Janc. Ta bo član kluba še naslednja štiri leta, oziroma do leta 2019, za enako obdobje pa je prvo pogodbo s klubom podpisal tudi mladi Jaka Malus, ki je sicer tudi kapetan kadetske reprezentance Slovenije.

"Klub je stabilen in deluje odgovorno, transparentno, z vsemi deležniki imamo vse dogovorjeno, tako da vse poteka po načrtih ter dogovorih. Rečem lahko, da sem ponosen, da sem na čelu tako uspešnega kluba, ki deluje na tako pregleden način. Rezultat tega je tudi podaljšanje zaupanja s številnimi igralci in trenerjem. Cilji v Celju nikdar niso nizki, vedno so najvišji in tako bo tudi v prihodnje, ko si želimo utrditi naše mesto v Evropi in konkurirati tudi za kakšna presenečenja," je po novinarski konferenci dejal predsednik kluba Bojan Cizej.

Tamše je bil predvsem zadovoljen z delovnimi pogoji v klubu, vodstvu pa se je zahvalil za izkazano zaupanje: "Sam lahko rečem, da bom še naprej delal maksimalno, vsak trening je pomemben. Vemo, da je naša ekipa zelo mlada in nadaljevali bomo z vizijo, ki jo imamo. Za tem stojimo in želim delati s temi igralci, zato sem vesel, da imajo vsi po vrsti približno tako dolge pogodbe, kot je moja, oziroma še daljše. Vsem skupaj v klubu se zahvaljujem za zaupanje, vesel sem da lahko sodelujem s tako ambicioznimi, zrelimi in predanimi ljudmi, kot so vsi po vrsti celjskem klubu. Veselim se že nadaljnjega dela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.