Šport
46 ogledov

Tavares s tremi goli pokopal Dallas

new york islanders nhl dallas stars john tavares Reuters
New York Islanders so doma premagali Dallas Stars (7:3), glavna zvezda večera pa je bil John Tavares, ki je za zmagovalce dosegel tri gole in dve podaji.

Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme. Najvišjo zmago so dosegli New York Islanders, ki so s 7:3 odpravili Dallas. Ta je po prvi tretjini vodil celo z 2:0. V nadaljevanju pa je bil razpoložen John Tavares, ki je dosegel kar tri gole in dve podaji.

Druga ekipa iz New Yorka, Rangers, pa je doma izgubila proti Columbusu po izvajanju kazenskih strelov s 3:4. Gostje so pred zadnjim delom vodili s 3:1, a so hokejisti New Yorka izenačili. Odločali so kazenski streli. Hokejisti iz Columbusa so zadeli v uvodnih dveh poskusih in ko je za New York zgrešil še Rick Nash, v rednem delu je dosegel dva gola, je bilo izvajanja dvobojev med vratarji in napadalci konec.

Montreal je z 2:1 ugnal Florido, druga kanadska ekipa Calgary pa je na gostovanju s 4:3 odpravila Colorado. Odločilni gol je tri minute in pol pred koncem dosegel Mike Cammalleri.

Anže Kopitar je bil tokrat prost, v noči na sredo pa ga z Los Angelesom v domači dvorani čaka obračun z Minnesoto.

Liga NHL, rezultati:

New York Rangers : Columbus Blue Jackets 3:4
New York Islanders : Dallas Stars 7:3
Montreal Canadiens : Florida Panthers 2:1
Colorado Avalanche : Calgary Flames 3:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.