Šport
52 ogledov

Tega mu ni bilo treba narediti

cristiano ronaldo Youtube
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je po tekmi z Deportivom Alavesom izkazal z nesebično potezo.

Cristiano Ronaldo je na srečanju 10. kroga španske La Lige prekinil strelski post in s hat-trickom pripomogel k visoki zmagi madridskega Reala, ki je na ligaški lestvici zadržal dve točki prednosti pred Barcelono. Portugalec je s tem vsaj malce utišal najglasnejše kritike, ki so mu strelsko sušo vse pogosteje metali pod nos.

Ronaldo ima za seboj najslabši uvod v ligaško sezono po selitvi iz Manchester Uniteda, zato je bil hat-trick na tekmi z Alavesom zanj kot obliž na razbolelo rano.

V Španiji je tradicija, da nogometaš, ki na tekmi doseže tri gole, domov odnese žogo. V tem primeru je čast pripadla napadalcu Real Madrida, ki pa se je kot že mnogokrat doslej izkazal z nesebično potezo.

Ronaldo je žogo predal branilcu Marcelu, ki je v 84. in 88. minuti prispeval dva podaji za tretji oziroma četrti gol kraljevega kluba. Prvo podajo je v zadetek pretvoril Alvaro Morata, po drugi pa je v polno meril Ronaldo.

Portugalec je osebno zaprosil za žogo in okroglo usnje podal klubskemu soigralcu ter mu namenil še aplavz. Lepa gesta najbolj priljubljenega nogometaša na svetu, ki se mu nemalokrat očita sebičnost in individualizem.

S predstavo prvega zvezdnika ekipe je bil zadovoljen tudi trener Zinedine Zidane. ''Lepo je, da je Cristiano zadel, še lepše pa je, da je zadel trikrat. Zadovoljni smo z njegovo predstavo,'' je povedal nekdanji nogometni zveznik, ki uspešno krmari madridsko barko po odhodu Rafaela Beníteza.

Prevrtite na 2:38:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.