Šport
9 ogledov

Tek trojk: izid na zid

Preizkusite našo novo aplikacijo! (Foto: Facebook) Žurnal24 main
V slovenski prestolnici bo to soboto 55. Pot ob žici, v sklopu te pa tudi Tek trojk. Vsi udeleženci teka se boste lahko naslednji teden poiskali v veliki Žurnalovi galeriji. In kje boste našli svoj rezultat?
Za skomine si oglejte eno lanskih galerij teka trojk.

Teka trojk
se bo udeležilo 300 ekip več kot lani. Na 29 kilometrov bo startalo 200 trojk, na 12,5 kilometrov pa bo tercetov kar 1.449. Nastopilo bo še 338 ekip iz osnovnih in srednjih šol.

Tek trojk bomo obširno pospremili tudi na zurnal24.si. Udeleženci se boste lahko v ponedeljek poiskali v veliki galeriji na spletni strani zurnal24.si/sport, poleg tega pa boste lahko fotografijo svoje trojke v visoki ločljivosti dobili tudi na svoj elektronski naslov. Če želite po koncu prireditve svoj rezultat, vmesni čas in uvrstitev na Teku trojk deliti s prijatelji, potem se na socialnem omrežju Facebook pridružite skupini Tek za vse. Tam obstaja brezplačna aplikacija, s katero boste omenjene podatke prejeli na zid (wall) svojega profila, kjer vas bo čakala tudi povezava do Žurnalove galerije s svojo fotografijo.

"Tek trojk je edinstven"
"Gre predvsem za druženje. Specifika treh tekmovalcev v ekipi dela Tek trojk edinstven, saj tega ni nikjer drugje na svetu. Pa še trasa je zanimiva, ker delno poteka v naravi in ima zgodovinska obeležja,"
je veliko zanimanje za nastop na Teku trojk pojasnil direktor Timing Ljubljana, Gojko Zalokar. Vedno večjo udeležbo je Zalokar razložil tudi s spominom na 9. maj: "Gre za datum, ki ga ljudje jemljejo kot spomin na osvoboditev Ljubljane." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.