Šport
24 ogledov

Televizijski "bad beat"

Televizijska oddaja Poker2Nite je pred koncem. Žurnal24 main
Televizijska oddaja Poker2Nite tudi po menjavi TV hiše ni naletela na vroče karte, saj sedaj, sredi druge sezone kaže, da bo ta za oddajo Poker2Nite tudi zadnja.

Novico o tem, da utegne oddaja prav kmalu izginiti z malih zaslonov, sta prek Twitterja in Facebooka oznanila kar glavna ustvarjalca in gonilni sili oddaje Scott Huff in Joe Sebok, ki sta se do sedaj iz tedna v teden trudila vsej poker javnosti redno prinašati najzanimivejše novice iz sveta pokra, ki sta jih občasno začinila tudi s kakšnim zanimivim intervjujem.

Kot je na Facebooku napisal Sebok: "Prek nekaj urami mi je Huff povedal, da je serije Poker2Nite konec. Kot vse kaže je bila oddaja tega tedna, hkrati tudi naša zadnja oddaja, saj so se naši sponzorji odločili, da v našo oddajo ne bodo več investirali."

"Bilo je zabavno, dokler je trajalo in ne glede na to, ali je bila oddaja vsem všeč ali ne, sem vesel da smo poskusili nekaj novega in sem zato hvaležen vsem, ki so nam to omogočili. Hvala tudi vsem, ki ste podpirali našo oddajo in ste v njej uživali, hkrati pa hvala tudi vsem, ki ste jo sovražili, saj ste tudi vi poskrbeli, da se je novica o njej razširila. Sedaj pa na naslednji izziv!"
je na svoji strani še zapisal eden od 2 glavnih ustvarjalcev oddaje.

Kljub temu, da se oddaja poslavlja z malih zaslonov in da te zgodbe akterji očitno ne bodo nadaljevali niti na spletu, pa to ne pomeni, da bo zaradi tega cel kup ljudi ostal na cesti, saj bodo sedaj vsi, ki so bili povezani z ustvarjanjem te oddaje imeli pač nekaj več časa, da se posvetijo svoji prvotni ljubezni – pokru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.