Šport
28 ogledov

Teniški igralec z loparjem izbil zoba Srbu

Patrik Rosenholm EPA
Tokrat brez zob ni ostal hokejist, ampak teniški igralec.

Na ITF turnirju v Italiji se je zgodil neobičajen incident. Švedski teniški igralec Patrik Rosenholm je s nešportno potezo izbil zobe Iliji Vučiću, ki je v glavo dobil lopar. Srb je imel to smolo, da se je znašel na sosednjem igrišču, kjer se je ogreval za svoj dvoboj.

Rosenholm, ki je sicer 541. na ATP računalniški lestvici, je sicer igral proti domačinu Luci Pancaldiju, dvoboj pa se ni odvijal po željah Šveda. Ta je po eni izmed akcij pobesnel in vrgel lopar proti ponjavi, ki je ločila oba igrišča.

Na drugi strani je bil 26-letni Vučić, 692. igralec sveta, ki se je tako verjetno vpisal v zgodovino kot prvi teniški igralec, ki so mu med turnirjem izbili dva zoba. Vučić je bil prepreljan v bolnišnico. "Nisem mogel verjeti. V bolnišnici so mi pomagali, vse skupaj pa je bilo zelo boleče. Izbil mi je dva zoba in skoraj še tretjega. Ko bom prišel domov, me najverjetneje čaka operacija pri kirurgu," je dejal nesrečni Srb.

Rosenholm je bil izločen s turnirja, prepoved je dobil tudi v igri parov, za kazen pa bo moral plačati tudi 500 ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.