Šport
2789 ogledov

Teniški zvezdnik po zmagi javno "lovil" slavno filmsko igralko

Stefanos Tsitsipas Epa
Stefanos Tsitsipas je imel po zmagi nad Čehom Jiříjem Lehečko precej nenavaden začetek intervjuja.

Po četrtfinalni zmagi na OP Avstralije nad Jiříjem Lehečko, češko senzacijo letošnjega turnirja v Melbournu, se je grški junak Stefanos Tsitsipas malce zakockal z besedami, kar je spretno znal izkoristiti novinar na igrišču, sicer nekdaj izjemni teniški igralec Jim Courier

"Avstralija je tako izjemna dežela. Rad imam precej avstralskih stvari. Pravzaprav ena mojih najljubših igralk prihaja iz Avstralije, in sicer Margot Robbie," je pogovor s Courierjem začel Tsitsipas, potem ko ga je Američan povprašal, če se v Avstraliji ob bučni podpori grških priseljencev počuti kot doma. "Ali pravkar ribariš? Kaj se dogaja? Ali si oddal ponudbo? Čemu smo priča?" je nadaljeval Courier. 

"Lepo bi jo bilo videti tukaj na stadionu nekega dne," je v smehu nadaljeval Tsitsipas. Nato je sledilo novo vprašanje nekdaj izjemnega ameriškega teniškega igralca, zdaj pa voditelja oz. novinarja na igrišču: "Saj smo si na jasnem, da to zveni kot povabilo, kajne?" Tsitsipas je odvrnil: "Absolutno."   

Ko sta razjasnila pojme glede Margot Robbie, je Tsitsipas nato razložil, kaj mu pomeni Avstralija, v kateri si nekoč želi imeti tudi svojo nepremičnino. "Veliko stvari v Avstraliji mi je všeč. Ljudje so tu vselej zelo prijazni. Velikokrat sem to rekel in še bom to ponavljal, saj je temu resnično tako. Odraščal sem v podobnih razmerah in življenjskem stilu in tukaj se počutim kot doma, saj ni preveč tropsko niti preveč vlažno. Tu se počutim kot doma," je zaključil. V polfinalu se bo pomeril z ruskim teniškim igralcem Karenom Hačanovim

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.