Šport
23 ogledov

Terry ima na mizi novo pogodbo

john terry EPA
Angleški nogometni prvoligaš Chelsea je ponudil svojemu kapetanu Johnu Terryju enoletno podaljšanje pogodbe, so potrdili pri klubu iz Londona

Petintridesetletni John Terry, ki je celotno profesionalno kariero preživel pri Chelseaju, ima pogodbo do konca letošnje sezone, branilcu pa so zdaj pri londonskem klubu ponudili še enoletno podaljšanje sodelovanja.

"Direktorica Marina Ganovska in predsednik Bruce Buck sta se ta teden sestala z Johnom in njegovim agentom ter mu ponudila enoletno podaljšanje pogodbe. Ker smo pri koncu sezone, je to zanj velika odločitev, ki jo bo sprejel skupaj z družino," so sporočili iz Chelseaja.

Londončani so v minuli sezoni osvojili naslov angleških prvakov, v tej pa jim nič ni šlo po načrtih. Kolo pred koncem Premier League se tako nahajajo na devetem mestu. Za osmim Liverpoolom modri zaostajajo za deset točk, prvak Leicester City pa je doslej zbral kar 31 točk več od Chelseaja. Prav lisice bodo zadnji tekmec Londončanov v tej sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.