Šport
14 ogledov

Tévez za 30 mio. k Realu, Šuker za Modrića

Tevez Zabaleta Manchester City Norwich City Premier League Anglija liga prvenstv EPA
Po poročanju angleških medijev je Real Madrid izrazil zanimanje za nakup problematika Manchester Cityja Cárlosa Téveza. Argentinec naj bi bil tarča Joséja Mourinha, ki se želi med poletnim prestopnim rokom znebiti Brazilca Kakája. Cena? 30 milijonov evrov. Nekdanji nogometaš Reala Davor Šuker medtem navija za prihod rojaka Luke Modrića.

Angleški tabloid The Sun poroča, da se ime Cárlosa Téveza spet povezuje z Real Madridom, ki naj bi že stopil v kontakt z vodilnimi pri Manchester Cityju in sinje modre vprašal o ceni, za katero bi bili pripravljeni prodati problematičnega Južnoameričana. Tévez, ki je sredi lanske sezone kontroverzno prebegnil v domovino, naj bi kraljevi klub stal 30 milijonov evrov. Argentinec pri Cityju sicer zasluži kar osem milijonov evrov na leto.

Spletna stran Globoesporte.com dodaja, da je prihod Téveza odvisen od dolgo časa najavljanega odhoda Brazilca Kakája. Tévez naj bi bil že dolgoletna želja trenerja Joséja Mourinha, ki bo v napadu za naslednjo sezono imel še Gonzala Higuaína in Karima Benzemaja.

Šuker: "Prihod Modrića idealen za Hrvaško"

Za prihod Luke Modrića v špansko prestolnico naj bi bilo že dva dni vse dogovorjeno, potem ko so španski mediji že v soboto poročali, da sta se kluba dogovorila za prestop v vrednosti 37 milijonov evrov. Prestop hrvaškega diamanta je podprl tudi nekdanji Realov nogometaš in Modrićev rojak Davor Šuker, ki meni, da je Modrić idealen igralec za beli balet.

"Kot bodoči predsednik Hrvaške nogometne zveze bi rad videl, da bi se Luka Modrić pridružil Real Madridu. To bi bilo idealno za hrvaški nogomet. (Mario) Mandžukić bo gotovo končal v enem izmed največjih klubov. Modrić ima kakovost in sposobnost, da igra za velik klub, kot je Real. Z vsem srcem pozivam (Joséja) Mourinha in (predsednika Florentina) Péreza," je v pogovoru za dnevnik As dejal Šuker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.