Šport
10711 ogledov

Težko bi bilo bolj vroče, boksarki na tehtanje prišli v tangicah

Astrid Wett Profimedia
Težko bi bilo bolj vroče, ko je govora o boksu.

Toda šov je šov in tisti, ki so za to plačani, ga seveda znajo ustvariti. Ni šlo za običajno boksarsko prireditev, šlo je za še eno tistih prireditev, kjer so imeli svoje za povedati vplivneži. 

In na seznamu boksarskih obračunov v AO-areni v Manchestru sta se znašli tudi vplivnica Astrid Wett in Alexia Grace. Wett sicer nima nobenih težav z goloto, saj ima tudi svoj profil na OnlyFansu, kjer ustvarja žgečkljivo vsebino, tokrat pa je svoje atribute v veliki meri pokazala zbranim na tehtanju. No pa tudi tistim, ki uporabljajo družbena omrežja, saj so se fotografije in videi kot blisk razširili po spletu.

1/10
Profimedia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

Tudi njena nasprotnica, tiktokerka Alexia Grace je ena tistih, ki rada ustvarja vročo vsebino za OnlyFans, tako da tudi njej golota ni tuja. Še več: obljubila je, da bo, v kolikor zmaga, posnela vroč video, kar v preznojeni boksarski opravi ... 

A ni se izšlo, po napetem boju se je v soboto zvečer v Manchestru po sodniški odločitvi prešerno veselila blondinka Astrid.


dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Kmodri 19:15 16.oktober 2023.

    Z manjšimi cunjcami je Janša teža in pamet!

  • leonardo 16:27 16.oktober 2023.

    In to je za žurnalovce najbolj vroča tema tega cajtnga. Vse teme, ki bi morebiti ne bi bile všeč vsem bralcem izmaknete takoj iz prvih strani, če pa se gre za ženske rit9i, je pa to nekaj velikega! Sicer pa ...prikaži več je ob današnjem sranju, ki se dogaja po svetu to res nekaj vau.

  • Ender3 12:20 15.oktober 2023.

    To bo koristilo tudi prikletnim sedaj, ko se ozračje ohlaja..