Šport
9 ogledov

Težko delo za Krimovke

Zadetki Andree Panezić bodo tudi v drugem delu Lige prvakinj še kako prijali. (F Žurnal24 main
Znane so nasprotnice Krima Mercatorja v drugem delu Lige prvakinj - varovanke Marte Bon bodo igrale proti Budućnosti, Valcei in ekipi Itxako Navarro. Olimpiji v pokalu EHF danski Holstebro.
Rokometašice Olimpije se bodo v osmini finala evropskega pokala EHF pomerile z dansko ekipo Holstebro, je odločil žreb na sedežu EHF na Dunaju. Ljubljančanke bodo prvo tekmo igrale na domačem igrišču (5. ali 6. februarja), povratno pa na Danskem (12. ali 13. februarja).

Na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju so opravili žreb drugega dela Lige prvakinj. Krim Mercator bo igral v skupini 1, v drugem delu pa se bo pomeril s črnogorsko Budućnostjo iz Podgorice, špansko Itxako Navarro in romunsko Oltchim Valceo. Drugi del Lige prvakinj se bo začel 5. februarja prihodnje leto. V skupini 2 so madžarski Györ, norveški Larvik, ruski Dinamo iz Volgograda in nemški Leipzig.

"Skupina je zahtevna, a glede na trenutno stanje s poškodbami v naši ekipi bi bila vsaka skupina zahtevna. Prvi favorit naše skupine je Budućnost. Črnogorke so s prihodom Bojane Popović dobile osebo, ki zna zmagovati, kar je za vsako ekipo zelo pomembno. Oltchim Valcea je za moj okus zasedba, ki ima najboljše posameznice, a se ne znajo povezati v celoto. Itxako Navarra je za nas določena neznanka, saj se s španskimi ekipami v zadnjih letih nismo pomerile. Nekaj njihovih igralk poznamo, predvsem vsestransko Rusinjo Emilijo Turej, ki je bila pred začetkom sezone na mojem seznamu želja, a nam je ni uspelo dobiti na našo stran," je po današnjem žrebu na Dunaju dejala trenerka galjeviške ekipe Marta Bon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.