Šport
26 ogledov

Tiger in Lindsey prvič skupaj v javnosti

Vonn Woods prireditev par rdeča preproga
1/8
Reuters
Prvič po javni objavi, da sta po ločitvi od prejšnjih partnerjev tudi zares začela skupno pot, sta se golfist Tiger Woods in alpska smučarka Lindsey Vonn skupaj pojavila v javnosti. Najbolj znani ameriški športni par so lahko v živo prvič videli povabljenci na prireditvi Met Ball, s katero vsako leto odprejo modno razstavo v Metropolitanskem muzeju.

Skupno več kot šest milijonov njunih sledilcev na Facebooku in Twitterju je marca izvedelo "ekskluzivno" novico, da sta Tiger Woods in Lindsey Vonn tudi zares postala par, o čemer se je prej šušljalo že vsaj nekaj mesecev.

Po objavi ljubezenskih fotografij na socialnih omrežjih pa sta se eden od najboljših igralcev golfa in najbogatejših moških na svetu ter v zadnjih sezonah največja rivalka slovenske šampionke Tine Maze skrivala pred očmi javnosti.

V ponedeljek zvečer sta se prvič skupaj v javnosti pojavila na rdeči preprogi v New Yorku na Met Ballu, s katerim vsako leto odprejo modno razstavo v Metropolitanskem muzeju. Met Ball velja za enega od največjih družabnih dogodkov leta v New Yorku.

Z Lindsey spet med najboljše

Woods se je po razkritju njegovih številnih afer leta 2009 pozneje razšel z ženo Elin Nordegren, trpela pa sta tudi njegova kariera v golfu in bančni račun, s katerega je lepi Švedinji nakazal okrog 110 milijonov dolarjev.

Toda z Lindsey, ki ji je smučarsko krono v letošnji sezoni v velikem slogu odvzela Tina Maze, je Woods spet začel zmagovati in se spet prebijati v vrh PGA Toura. Prav okrog objave njunega razmerja je Woods spet prevzel primat najboljšega.

"Nekaj lepega, kar se je zgodilo, je seveda to, da sem spoznal Lindsey Vonn," je takrat dejal Woods. "Lindsey in jaz sva že dolgo časa prijatelja, v zadnjih nekaj mesecih sva se zelo zbližala, zdaj pa hodiva. Zahvaljujeva se vam za vašo podporo, in ker spoštujete najino zasebnost. Želiva nadaljevati najino razmerje v zasebnosti, kot običajen par, želiva pa tudi tekmovati kot športnika."

Njun izgled na rdeči preprogi so modni strokovnjaki sicer označili za zelo konservativen, vprašanje pa je, ali bodo s tem pridevnikom čez mesece in leta označevali tudi njuno razmerje. Že zdaj se namreč pojavljajo namigovanja, da Tiger tudi ob Lindsey težko zdrži v le eni postelji ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.