Šport
20 ogledov

Tiger Woods tudi uradno samski

Elin in Tiger v srečnejših časih. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ločitev Tigerja Woodsa in Elin Nordegren naj bi danes na mestnem sodišču Bay Countyja postala uradna. To sta potrdila oba odvetnika zdaj že nekdanjih zakoncev.

Najboljši golfist sveta Američan Tiger Woods, ki je februarja po lanskih številnih zapisih v medijih o njegovih skokih čez plot skrušeno priznal, da je varal svojo ženo Elin, nato pa je prekinil kariero za nedoločen čas, da bi rešil svoj zakon, je po novem spet samski. Mediji ocenjujejo, da ga bo ločitev stala od 100 do 500 milijonov dolarjev.

Tako njegov odvetnik kot odvetnik Elin Nordegren sta danes javnosti sporočila, da je ločitev danes na mestnem sodišču Bay Countyja postala uradna. Do ločitve je prišlo devet mesecev zatem, ko je Woods domnevno razbil svoje terensko vozilo blizu doma v Rolandu, kar je sprožilo poplavo govoric o njegovih skokih čez plot. Zaradi škandala je Woods izgubil milijone dolarjev in si vzel petmesečni premor od golfa.

Pogoji ločitve niso znani, znano je le, da si bosta nekdanja zakonca delila skrbništvo nad dvema otrokoma, triletno Sam Alexis in Charliejem Axlom, ki je dopolnil eno leto. Mediji sicer ocenjujejo, da bo tridesetletna Elin Nordgren v ločitveni poravnavi prejela nekje med 100 in 500 milijoni dolarjev premoženja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.