Šport
18 ogledov

Tilii Olimpiji grozi rubež

Direktor Olimpije Matjaž Sekelj se na naše klice v ponedeljek ni oglašal. (Foto: Žurnal24 main
Pri članu lige Ebel HDD Olimpiji so se morali po naših informacijah prejšnji konec tedna odpovedati znesku prodanih vstopnic.

Enemu izmed upnikov Olimpije je sodišče namreč uspelo prepričati, naj zarubi izkupiček od prodanih vstopnic.

Ob 21.600 evrov
To, da je denar zarubljen, pomeni, da ostaja na računu Eventima do pravnomočnosti. Ker je sodišče sklep sprejelo že 17. januarja, direktor Olimpije Matjaž Sekelj pa je pošto že dobil, je temu že začel teči osemdnevni rok za pritožbo. A ta bi le povečala znesek zamudnih obresti. Po pravnomočnosti bo moralo biti zarubljenih 21.600 evrov z računa Eventima nakazanih upniku. Ta na svoj denar čaka od leta 2007,” nam je razložil vir.

Isti upnik naj bi sprožil tudi stečajni postopek proti klubu in zahteval še izbris društva HDD Olimpija. Sodišče je predlog za stečaj odobrilo, a upnik ni plačal sodne takse. Stečajni postopek bo zato najverjetneje ustavljen.

Brez odgovorov
Na Eventimu zadeve s vstopnicami niso želeli komentirati. “Javno komentiranje sodelovanja z našimi poslovnimi partnerji ni v skladu s poslovno politiko naše družbe, prav tako tudi ne s pogodbami, ki jih imamo sklenjene s svojimi naročniki. Hvala za razumevanje,” nam je v dopisu sporočil direktor Eventima Jurij Pezdirc. Prav tako nismo prejeli odgovora Olimpije. Direktor Sekelj se ni odzival na klice, predstavnik za medije Tomaž Langerholc pa z rečjo ni bil seznanjen.

Zoper HDD Olimpijo je pravnomočno končanih 70 izvršilnih postopkov v skupni vrednosti dolga 597.989,85 evra,” pa so o dolgovih zmajev povedali na Okrajnem sodišču v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.