Šport
245 ogledov

Tina obiskala otroke v Kamniku, Massi ganjen

Tina Maze Massi Jasmin Korbar Cirius Kamnik obisk Facebook
Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je dokazala, da njena veličina seže dlje od uspehov na belih strminah. Črnjanka je s torkovim obiskom centra CIRIUS Kamnik, kjer se šolajo gibalno ovirani otroci in mladostniki, izpolnila željo enemu izmed srednješolcev, ki ji je konec marca na Facebooku poslal vabilo.

Začelo se je zgolj kot želja 23-letnega Jasmina, ki je moral skupaj s spremljevalci in še nekaterimi sošolci iz CIRIUS-a v Kamniku (pre)hitro zapustiti marčevski sprejem zimskih šampionov na Kongresnem trgu, kjer je v hladu dobro zavit čakal na prvo zvezdnico sezone Tino Maze, a je ni dočakal.

Njegovo sporočilo na Facebooku, s katerim je slovensko šampionko povabil na obisk centra, je hitro dobilo več tisoč "všečkov", Črnjanka pa je ob povratku s počitnic izpolnila željo Jasminu in številnim drugim učencem iz Kamnika, ki so jo navdušeno sprejeli v veliki telovadnici.

Tina jim je razdelila številne razglednice s svojimi podpisi, šolski bend Dost dobr gang ji je za dobrodošlico zapel njeno že ponarodelo pesem My way is my decision, ki so jo ob koncu druženja zapeli tudi skupaj s prvo damo slovenske smučarske karavane.

Ona spi, Massi se "živcira"

Tina je odgovarjala tudi na številna vprašanja nadobudnih učencev. Med drugim je razkrila, da je pred tekmami veliko bolj nervozen njen trener in partner Andrea Massi, medtem ko ona brez težav zaspi. Izdala je tudi, da namerava tekmovati še dve leti, potem pa jo čaka zaslužen počitek.

Zagotovila je tudi, da uživa v tem, kar dela, in da zbiranje kolajn in naslovov ni njen najpomembnejši cilj. Massi je bil ob druženju z mladostniki vidno ganjen in priznal, da je tokrat on tisti, ki je poražen.

Komentarjev 2
  • titty 22:07 14.maj 2013.

    Bravo Tinca, bravo Andrea! Lepo od vas, da se odzovete takim vabilom!

  • Pepe007 21:10 14.maj 2013.

    Lepa gesta...