Šport
19 ogledov

Tina zaostala le za Anjo

Mazejeve ne ustavijo niti polarne temperature. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Tina Maze se je spet odlično odrezala na treningu smuka v švedskem Aareju. Od svetovne veleslalomske prvakinje je bila boljša le Anja Pärson. Maruša Ferk je zasedla zelo dobro sedmo mesto.

Svetovna veleslalomska prvakinja Tina Maze je na drugem treningu ženskega smuka v Aareju na Švedskem zasedla drugo mesto, le stotinko sekunde za Švedinjo Anjo Pärson, ki je bila najhitrejša že na prvem sredinem treningu. Odlično se je odrezala tudi Maruša Ferk, ki je bila z zaostankom 1,47 sekunde sedma.

Drugi trening je minil v diskvalifikaciji številnih tekmovalk, tudi vodilne v svetovnem pokalu Nemke Marie Riesch. Uvrščene tekmovalke pa so vozile v dveh kategorijah. V najboljši sta bili ob Pärsonovi (1:42,84) in Mazejevi (+ 0,01) še Američanki Lindsay Vonn (+ 0,05) in Stacey Coock (+ 0,33). Ostale tekmovalke so za prvimi tremi zaostale sekundo in več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.