Šport
16 ogledov

Tipsarević boljši od Kavčiča

Blaž Kavčič je izgubil proti Srbi Tipsareviću. (Foto: EPA) EPA
Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je na turnirju ATP z nagradnim skladom 442.500 dolarjev v Delray Beachu na Floridi nastope končal v drugem kolu.

Potem ko se je Blaž Kavčič na glavni turnir uspešno prebil prek kvalifikacij in v prvem kolu gladko izločil Kolumbijca Roberta Faraha, je v drugem klonil proti šestemu nosilcu Srbu Janku Tipsareviću.

V zadnji tekmi večera na Floridi je Tipsarević po treh nizih s 6:2, 6:7 (8) in 6:3 ugnal Kavčiča. "Na igrišču sem se danes potrudil 120-odstotno, a je bil Janko predober. Kljub porazu sem s svojo igro ta teden zelo zadovoljen. Še naprej pa moram trdo trenirati. Vse najboljše Janku v nadaljevanju turnirja," je prek socialnega omrežja Twitter po porazu iz Združenih držav Amerike sporočil Kavčič, ki ga naslednji teden skupaj z reprezentanco čakajo nastopi v Davisovem pokalu proti Finski.

 Delray Beach, ATP (442.500 USD), 2. kolo:

Janko Tipsarević (Srb/6)
: Blaž Kavčič (Slo) 6:2, 6:7 (8), 6:3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.