Šport
14 ogledov

Titan poker: čas do ponedeljka

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
S prazniki se je v številnih spletnih poker sobah začela tudi prava norija brezplačnih turnirjev, iz katere ni letos izvzet niti Titan Poker.

Slednji namreč v ponedeljek pripravljajo nov ekskluziven PokerNewsov brezplačni turnir, na katerem bodo med naše igralce razdelili kar 1.500 $!

Če tudi vas mika nastop na njem, le pohitite s prijavo! Je ne morete izvesti? Potem pa vas do ponedeljka (do 18:34) čaka še nekaj dela, saj si boste morali za nastop na turnirju priigrati še vsaj sto Titanovih točk.

Zadnji letošnji brezplačni turnir iz te serije bo, kot rečeno, na sporedu že v ponedeljek, 27. decembra, ob 18:35, na njem pa boste kot po navadi lahko nastopili le igralci, ki ste svoj račun na Titan Pokru odprli prek naših PokerNews povezav, imate opravljen vsaj minimalni depozit in ste si v 14 dneh pred turnirjem na Titanovih mizah priigrali vsaj sto njihovih točk!

Ker pri Titan Pokru vedo, da številni še vedno ne izpolnjujete vseh teh pogojev, so tudi tokrat podaljšali kvalifikacijsko obdobje do samo 1 minute pred začetkom samega turnirja, saj želijo omogočiti, kar se le da velikemu številu svojih PokerNewsovih uporabnikov, da se uvrstijo na ta zadnji letošnji brezplačni turnir.

Če vas je ob omembi pogoja sto Titanovih točk kar zmrazilo, naj vas pomirimo in vam zagotovimo, da je ta pogoj pravzaprav veliko lažje izpolniti, kot si mislite. Prevedeno v denarni znesek, je sto točk pravzaprav le nekaj več kot 5 $ rakea, kar lahko (odvisno od tega, ali igrate turnirje/denarno igro in višino stav) zaigrate v eni uri oziroma maksimalno v enem malce bolj delavnem večeru.

Razloga za paniko tako res ni, saj si lahko te točke priigrate mimogrede. Časa, da si jih priigrate, pa tudi imate še na pretek (2 dni!), tako da res ni razloga, da bi na koncu izpustili zadnji letošnji PokerNewsov brezplačni turnir na Titan Pokru.

Vsi, ki se nam boste šele v teh dneh pridružili na Titan Pokru, pa ste toplo vabljeni, da v naši družbi ostanete tudi po novem letu, saj bomo na Titanu tudi v letu 2011 prirejali naše ekskluzivne brezplačne turnirje, poleg teh pa vas v tej spletni poker sobi čaka tudi cel kup odličnih kvalifikacijskih turnirjev za turnirje širom Evrope. Ker pri Titan Pokru cenijo svoje uporabnike, pa vse naše igralce tam čaka tudi bogat sistem nagrajevanja zvestobe, vsi PokerNewsovi igralci pa ste upravičeni tudi do kar sto odstotkov bonusa na prvi depozit do višine kar 500 $! Res potrebujete še kak dodaten razlog za prihod na Titan Poker? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.