Šport
14 ogledov

Titan Poker: na voljo 220.000 $

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Na Titan Pokru v zimskih dneh ponujajo posebno gretje. Promocija All-In Winter, v kateri se bo razdelilo 220.000 $ bo marsikoga res dobro pogrela.

All-In Winter promocija se je začela 01.12.2010 in bo trajala do 01.02.2011. Če si že igralec na Titan Pokru, potem si v zadnjem mesecu zagotovo imel priložnost okusiti akcijo. Če pa boš komaj zdaj postal igralec Titan Pokra, pa imaš še do konca meseca priložnost, da zaslužiš nekaj denarja. Zberi le 100 točk v mesecu in imel boš pravico igrati na posebnem brezplačnem turnirju, kjer je nagradni sklad kar 10.000 $.

Za prvo mesto je nagrada kar 1.000$, nekaj denarna pa bodo za svoj trud prejeli vsi, ki bodo prišli med prvih 150 tekmovalcev. Turnir se bo odvijal 2.2. 2011. MT3 pa je mogoče tista stvar, ki ste je rabili, da bi svoje turnirje uspel dvigniti na drug nivo. Tvoja uvrstitev na "MT3 Multi-Table Tournaments Races" listi je tem višja, kolikor več turnirjev odigraš. Najboljši igralci na tej lestvici pa za nagrado dobijo tudi prijavnine za najpomembnejše žive turnirje v vrednosti 14.000 $.

Sproti pregleduj lestvico najbolj uspešnih in preveri, ali si na dobri poti do uspeha in zmage. Sit'n'Go tekmovanja se odvijajo skozi celoten čas promocije 'All-In Winter'. Tudi tu obstaja posebno tekmovanja za najboljše v vsakem tednu, ki bodo posebej nagrajeni. Imamo dva razreda tekmovanja, odvisno od tega ali igraš turnirje z nizko ali visoko prijavnino. Tvoj uspeh se kaže v zvezdicah, ki jih dobiš. Več informacij o S&G tekmovanju pa najdeš v lobiju Titan Pokra.

10.000 $ se pa podeli tudi za najbolj uspešne igralce denarnih iger. Tisti, ki igrajo na limitu 1$/2$ ali več dobijo po eno zvezdo za vsakih 10$ rake-a. Tisti, ki pa igrajo na limitih med 0,1 $/0,2 $ vse do 0,5 $/1 $, pa dobijo eno zvezdo za vsakih plačanih 2 $. Za tiste na višjih limitih je namenjenih 70 % nagradnega sklada, tako da za tiste na nižjih ostane v nagradnem skladu še vseeno lepih 3.000 $.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.