Šport
34 ogledov

Tkalec trener Hercogove

Marko Tkalec (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog ima – vsaj začasno – novega trenerja. Potem ko se je razšla z Madžarom Kuharszkym, bo zdaj zanjo skrbel nekdanji igralec Marko Tkalec.

Slovenska teniška igralka Polona Hercog se je po treh letih skupnega dela razšla z dosedanjim trenerjem, Madžarom Zoltanom Kuharszkym. Na južnoameriški turneji ga bo zamenjal nekdanji slovenski teniški as Marko Tkalec, ki se je predal trenerskemu poklicu. Tkalec, ki je bil dolga leta zvest mariborskemu Braniku, trenutno dela v kampu Mime Jauševec. Kako dolgo bo ostal s Hercogovo, ki je trenutno 47. igralka sveta, bo jasno šele konec meseca, ko se bo vrnil s turneje oziroma s turnirja v Mehiki. "Polona je odlična igralka, poskušal ji bom pomagati, kar se najbolje da. O tem, kako bo naprej, pa vam v tem trenutku ne morem še ničesar povedati," je tik pred odhodom čez lužo dejal Tkalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.