Šport
36 ogledov

To je novinar vprašal Ronalda

Cristiano Ronaldo novinar mikrofon PrtSc
Portugalski televizijski program Correio da Manhã TV zahteva formalno opravičilo Cristiana Ronalda in Portugalske nogometne zveze (FPF).

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo pred tekmo z Madžarsko, ki je odločala o usodi njegove reprezentance na Euru 2016, ni bil razpoložen za pogovore z novinarji, kar je na svoji koži občutil poročevalec televizijskega programa Correio da Manhã TV.

Nič hudega sluteči novinar je pristopil do zvezdnika domače reprezentance in mu zastavil vprašanje, Ronaldo pa mu je mikrofon izpulil iz rok in ga zalučal v jezero.

Carlos Rodrigues, predstavnik za odnose z javnostmi da dotični televizijski postaji, meni, da je Ronaldova reakcija v sramoto celotni državi, saj so o incidentu poročale vse svetovne medijske hiše. Rodrigues je prav tako dodal, da je bila Ronaldova reakcija do medijskega profesionalca ''zelo resna'' in ''vse prej kot spodbudna''.

''Menimo, da si najmanj zaslužimo formalno opravičilo s strani Cristiana Ronalda in nogometne zveze. Kot kapetan reprezentance, Ronaldo mora izpolniti svoje institucionalne dolžnosti,'' je povedal Rodrigues.

Tiskovni predstavnik je še razkril, da bo starševsko podjetje Cofina S.A., ki ima v lasti televizijsko postajo, sprožilo ukrepe, s katerimi bo javno izpostavilo ''nesprejemljivo vedenje in tako zagotovilo, da se kaj takšnega v prihodnosti ne bo več ponovilo.''

Correio da Manhã TV je televizijski program in revija z enakim imenom, ki z dnevno naklado okoli 100.000 izvodov velja za enega najbolj branih tabloidov na Portugalskem.

''Vprašal sem ga, če je pripravljen na tekmo. Ni odgovoril. Zgrabil je mikrofon in ga vrgel v jezero. Ne vem, zakaj je to naredil. Mislim, da je to storil v afektu. Ne verjamem, da bi to naredil, če bi prej premislil. Mi smo portugalski televizijski program in revija, ki pogosto poročata o njem. Nekatere reči mu niso všeč. Morda je to razlog. Ni bilo osebno,'' je povedal novinar Diogo Torres.

Komentarjev 13
  • Boris Odreitz 19:23 23.junij 2016.

    nogometaši so eni veliki primitivciu niti en nima ničesar v glavi !

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:35 23.junij 2016.

    snežko,ronaldo je pederajsek,ki ima namesto mozga jekleno kuglo in s tako kuglo namesto možgan je navit samo za 90 minut,da se valja,glumi nočno lučko in jebe sodnika ,da je bil prekršek??Vsak slovenski kadet bolje igra fusbal od pedrajska,žal.

  • Zmago 12:54 23.junij 2016.

    Novinar pa tak ??? Totalno nepripravljen !!!Nogometaš laufa za žogo in mu jo le s težavo spipaš, novinarju pa z lahkoto spipaš mikrofon, potem pa še beštija nepripravljena noče laufat za njim ;-))))