Šport
16 ogledov

Toews sam pokopal Vancouver

1/12
Žurnal24 main
Chicago Blackhawks so si s prepričljivo zmago proti Vancouver Canucks še nekoliko približali finale vzhodne konference lige NHL. Philadelphia Flyers do prve zmage proti Boston Bruins.

Chicago Blackhawks so le še zmago oddaljeni od finala vzhodne konference lige NHL. S 7:4 so premagali Vancouver Canucks, glavi junak tekme pa je bil neverjetno razpoloženi Jonathan Toews, ki je dosegel tri gole ter dve podaji, kar je samo zadetek slabše od najboljše letošnje individualne predstave v končnici, ki jo je v torek proti San Joseju uprizoril igralec Red Wings, Johan Franzen.

Do prve zmage in kančka upanja pa so v dvoboju proti Boston Bruins prišli hokejisti ekipe Philadelphia Flyers. Tekmo je z golom v podaljšku odločil Simon Gagne, ki so mu šele pred 14 dveni odstranili vijak iz desne noge. Tekmo v Wachovia Centru si je ogledalo okoli 20 tisoč ljudi.

Liga NHL, 2. kolo končnice:

Philadelphia Flyers : Boston Bruins 5:4* /1:3/

Vancouver Canucks : Chicago Blackhawks 4:7 /1:3/

*po podaljšku
/v poševnicah so trenutni izidi v zmagah/

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.