Šport
11 ogledov

Tokič obstal v polfinalu

Bojan Tokič Jokohamo zapušča zadovoljen, saj je izločil kandidata za kolajno. Žurnal24 main
Slovensko-srbska naveza Bojan tokič - Aleksander Karakšević je v polfinalu evropskega prvenstva v Gdansku med dvojicami klonila proti ruski navezi Aleksander Šibajev - Kiril Skačkov. Tokič in Karakašević se bosta morala zadovoljiti z bronom.

Slovensko-srbski namiznoteniški dvojici Bojan Tokič - Aleksander Karakašević na evropskem prvenstvu v namiznem tenisu v Gdansku ni uspelo izboljšati sijaja kolajne. V polfinalu sta namreč Tokič in Karakašević z 2:4 izgubila proti ruski navezi Aleksander Šibajev - Kiril Skačkov.

Tokič in Karakašević sta imela nekaj priložnosti, pri vodstvu z 2:1 sta zapravila zaključno žogo za 3:1, kar sta Rusa v nadaljevanju znala kaznovati.

Tokiču, ki ga danes čaka vsaj četrtfinalni obračun posameznikov, v katerem se bo pomeril s tretjim igralcem Evrope naturaliziranim Nemcem Dimitrijem Ovčarovom, je skupaj s Karakaševićem še drugič na evropskih prvenstvih osvojil bron. To jima je uspelo tudi pred dvema letoma v Stuttgartu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.