Šport
51 ogledov

Tomić: Lahko premagam Nadala

bernard tomic odprto prvenstvo avstralije EPA
Avstralski tenisač Bernard Tomić, ki ga v prvem krogu OP Avstralije čaka obračun z Rafaelom Nadalom, je prepričan, da lahko premaga prvega igralca sveta.

Bernardu Tomiću v finalu teniškega turnirja v Sydneyju resda ni uspelo ubraniti lanskoletne lovorike, a 21-letniku kljub temu ne primanjkuje samozavesti.

Avstralskega tenisača v prvem krogu uvodnega grand slama sezone 2014 čaka obračun z najboljšim tenisačem na svetu Rafaelom Nadalom, Tomić pa je prepričan, da lahko premaga španskega matadorja.

''Dandanes je mogoče prav vse. Vse je mogoče. Igram dobro. Sem dokaj samozavesten. Moral bom igrati tako, kot sem igral na začetku turnirja v Sydneyju,'' je povedal Tomić, ki je v drugem kolu omenjenega turnirja izločil Slovenca Blaža Kavčiča. ''Če mi bo to uspelo, potem bom imel priložnost, da ga premagam. Težko bo. Moral bom imeti tak dan, ko igram najboljši tenis,'' je povedal 21-letnik, ki je najboljši rezultat na domačem grand slamu zabeležil leta 2012, ko se je prebil do četrtega kroga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.