Šport
14 ogledov

Tomic vpleten v kokainsko afero?

bernard tomic Facebook
Mladoletno dekle je pred začetkom sojenja zloglasnemu lastniku nočnih klubov v težave spravilo avstralskega tenisača Bernarda Tomica.

V deželi tam spodaj se bo začelo sojenje proti domnevnemu razpečevalcu mamil, v katerega naj bi bil po navedbah prič vpleten tudi avstralski teniški up.

Bernard Tomic se je po pričevanju mladoletnice bahal, da razpolaga s kokainom v vrednosti 50.000 ameriških dolarjev. Tenisač, ki bolj kot po teniških predstavah slovi po turbulentnem odnosu z očetom, sporih z državno teniško zvezo in burnem nočnem življenju, za komentar sprva ni bil dosegljiv, v njegov bran pa je stopil obtoženi Jamie Pickering, ki z 22-letnikom prijateljuje že več let.

''Če je to rekel, potem je rekel v šali. Vem, da se kokainu niti približa ne. Ona pravi, da je to rekel. Gre za očitno šalo, ki se je slabo končala,'' je zatrdil dolgoletni prijatelj nekdaj najbolj obetavnega avstralskega tenisača. ''Ljudje se šalijo. Zagotovo ni bil resen,'' je dodal.

Pickeringa obtožnica bremeni prodaje kokaina mladoletnim osebam, nelegalne posle pa naj bi med drugim opravljal v klubu Sin City, ki ga Tomic redno obiskuje.

Obramba obtožbe zavrača, kot pravijo, neznana bela snov, o kateri govorijo dekleta, nikoli ni bila identificirana kot kokain. ''Edina izjema je izjava Bernarda Tomica, ki je trdil, da ima za 50.000 dolarjev kokaina,'' je pristavila sodnica.

Za zdaj ni nobenih dokazov, da je Tomic zlorabljal ali razpečeval prepovedane droge, zato proti 22-letniku najverjetneje ne bo stekel postopek. ''Ne vem, o čem govorite,'' je obtožbe komentiral avstralski tenisač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.