Šport
24 ogledov

Tony G bruhal ogenj na Twitterju

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Ta teden se je v središču poročila iz sveta PartyPokra ponovno znašel Avstralec Tony G. Slednji je namreč uprizoril svojevrsten napad na medije in vse okoli njega (v stilu Charlieja Sheena).

Pri tem je uporabil kar enega najbolj priljubljenih socialnih omrežij Twitter, prek katerega je znova bruhal ogenj. A to ni edina zanimiva novica, povezana s PartyPokrom ta teden, saj se na njihove mize ponovno vrača promocija Card Rush, ki se bo tokrat ponašala z nagradnim skladom kar 1,8 milijona dolarjev! Aja, nekaj pa ima znova povedati tudi Jesse May.

Član PartyPokrove ekipe profesionalcev in kakopak tudi naš šef Tony G se je pretekli teden očitno odločil, da bo s snemanjem zabavnih filmčkov in dajanjem provokativnih in nadvse zabavnih izjav konkuriral Charlieju Sheenu. Ker zabave verjetno še ni konec, vam predlagamo, da odslej naprej tudi vi spremljate zapise, ki jih na Twitterju piše Tony G.

Vrhunec njegovega ustvarjalnega opusa preteklega tedna je bil zagotovo krajši film, v katerem, podobno kot Sheen, Tony odgovarja na razna vprašanja, pri tem pa v svoje odgovore nemalokrat vmeša celo zloglasno tigrovo kri. Na žalost je bil ta posnetek viden le s strani redkih izbrancev, saj je bil po manj kot eni uri umaknjen s spleta. A verjemite nam, bil je zelo zabaven.

Potem ko ga je Tony umaknil s spleta, je na svojem Twitterju objavil vest, da gre tudi on, podobno kot številni drugi zvezdniki, sedaj na zdravljenje. To se seveda ni zgodilo, saj je bil že čez nekaj trenutkov ponovno v svojem elementu.

Njegova zadnja žrtev tedna pa je bil njegov stari znanec Phil Hellmuth, ki je prek Twitterja ob 20. obletnici poroke pel hvalospeve svoji ženi. Tony se seveda ni mogel upreti in se je tudi sam pridružil čestitkam, ki jim je dodal še: "Phil, tvoja žena že ne more biti tako pametna, kot praviš, saj te po 20 letih še ni zapustila!" Samo vprašanje časa je, kdaj bo Tony spet udaril. Če vas zanima, kdo bo njegova naslednja žrtev in kaj bo imel zgovorni Avstralec povedati, mu le sledite tudi na Twitterju.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.