Šport
34 ogledov

Toplo vreme ogroža tekmovanja v Sočiju

soči vreme olimpijski park toplo turisti Reuters
Temperature v Sočiju naj bi se danes povzpele vse do 19 stopinj Celzija, kar bi lahko ogrozilo nekatera predvidena tekmovanja.

Krasne zimske olimpijske igre za vse ljubitelje toplega vremena, bi lahko rekli za današnje vreme v Sočiju; živo srebro se bo povzpelo vse do 19 stopinj Celzija. Takšne temperature lahko že resno ogrozijo tudi kakšno tekmovanje, saj je za zimo precej toplo tudi na višje ležečih tekmovališčih.

Potem ko se je danes v Sočiju megla že zgodaj umaknila, so sončni žarki spet ogreli črnomorsko mesto. Tu in tam zaradi visokih temperatur na plan že kukajo prve cvetlice, zaradi lepega vremena pa so se v Soči že zgrnile stotine ruskih turistov. A vremenska napoved za prihajajoči konec tedna le ni tako obetavna, saj vremenoslovci napovedujejo deževje.

Na gorskem delu prizorišč olimpijskih iger, natančneje na Rdeči poljani, naj bi danes živo srebro seglo do 12 stopinj Celzija. Zaradi razmočenih prog so morali prireditelji na teh igrah že odpovedati posamične treninge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.