Šport
30 ogledov

Toronto dobro pripravljen pred spektaklom

toronto maple leafs Reuters
Druga zaporedna zmaga je več kot odlična popotnica za ekipo Toronto Maple Leafs, ki jih na novega leta dan čaka spektakel v obliki zimske klasike, ki jo bodo na odprtem odigrali v Michiganu.

Žrtev Toronta je bila v Kanadi Carolina. Hurikani niso našli rešitve za razigranega Berniera, ki je pri zmagi s 5:2 ustavil kar 41 strelov v okvir. Izkazala sta se tudi Phil Kessel z dvema zadetkoma in Tyler Bozak, ki je vknjižil kar tri asistence. Toronto trenutno zaseda peto mesto v Atlantski diiviziji, na zimski klasiki pa se bodo za četro mesto divizije udarili z Detroit Red Wings.

Zadovoljni so lahko bili po tej noči tudi v New Yorku, saj sta obe njihovi ekipi na gostovanjih vpisali novi dve točki. New York Rangers so s 4:3 premagali Tampa Bay Lightning, za kar se morajo zahvaliti tudi odlični igri z igralcem več, saj so na tak način zadeli kar tri od štirih zadetkov.

Še več zadetkov so videli gledalci na tekmi med Islanders in Minnesoto, saj je bil končni rezultat 5:4 v korist otočanov. Domači, ki še vedno igrajo brez izvrstnega Zacha Pariseja, so bili po dveh tretjinah sicer v vodstvu, a so gostje v zadnjem delu igre s tremi zadetki strli nasprotnika, kar dva gola pa je v teh dvajestih minutah prispevak Kyle Okposo.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres - Washington Capitals 2:1**
Florida Panthers - Montreal Canadiens 4:1
Calgary Flames - Vancouver Canucks 0:2
Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 3:5
Dallas Stars - St. Louis Blues 2:3*
Tampa Bay Lightning - New York Rangers 3:4
Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes 5:2
Colorado Avalanche - Winnipeg Jets 1:2*
Minnesota Wild - New York Islanders 4:5
San Jose Sharks - Anaheim Ducks 3:1

* - zmaga po podaljšku
** - zmaga po izvajanju kazenskih strelov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.