Šport
30 ogledov

Torres kipi od ponosa, Fabregasa boli

Torres se je po naslovu svetovnega prvaka umaknil v osamo. Kakšna bo njegova nas Žurnal24 main
Španski nogometaši so presrečni po zmagi nad Paragvajem. Fernando Torres pravi, da bi si Nemci morda celo bolj zaslužili finale, Cesc Fabregas pa toži nad bolečinami v poškodovani rami.

  "Ponosni smo, da spet pišemo zgodovino, na trenutke je bilo zelo stresno, ampak ta uspeh je bil vreden pritiska," je za As povedal napadalec Fernando Torres, ki ni pozabil posebej pohvaliti Ikerja Casillasa in Davida Ville.

Komplimente pa je natrosil tudi Nemcem, španskim nasprotnikom v sobotnem polfinalu: "Nemčija je impresivno moštvo, Argentincem so zabili štiri gole. Zaslužijo si zmagati vsaj toliko kot mi, če ne več. Moramo se odlično pripraviti, to bo srdita bitka." "Nemci so zelo napadalna ekipa, radi igrajo eden na enega. Nismo še igrali proti moštvu, ki napada," je še dodal El Niño z upanjem, da bo spet zadel proti Nemcem, kot je v finalu Eura 2008.

Španska zmaga pa ni minila brez žrtev. Cesc Fabregas je ob trku s paragvajskim vratarjem Justom Villarjem utrpel poškodbo rame. "Po tekmi me je zelo bolelo. Upam, da ni nič resnega. Za nič na svetu ne bi zamudil polfinala z Nemčijo," je dejal Arsenalov kapetan, ki bo pregled opravil v ponedeljek, medtem ko je brca v obraz Sergia Ramosa - z izjemo nekaj strahu - minila brez posledic.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.