Šport
39 ogledov

Toskić ostaja v Celju še tri leta

Toskiću je v Celju očitno lepo. (Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Rokometni klub Celje PL in Alem Toskič sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju, po kateri bo Toskič v Celju ostal najmanj do konca sezone 2012/13 in bo še naprej eden izmed nosilcev igre pivovarjev.

Toskič ima sicer s Celjem še veljavno pogodbo za naslednjo sezono, a sta se obe strani dogovorili za podaljšanje sodelovanja. "Glede podaljšanja pogodbe sem izredno vesel, ker bom ostal v Celju tudi v naslednjem obdobju. Klub ima velike načrte in prepričan sem, da bomo dobro delali in da bomo v tem obdobju izpolnili vse zastavljene cilje. Osebno imam s Celjem velike ambicije in prepričan sem, da jih ima tudi klub z mano, tako da sem izjemno zadovoljen, da ostajam tu," je ob podaljšanju sodelovanja dejal Toskič.

Direktor pivovarjev Roman Pungartnik je to odločitev pozdravil: ''Zelo smo veseli, da smo se z Alemom dogovorili za nadaljnje sodelovanje. Gre za človeka in igralca, ki ga želimo imeti v svojih vrstah. S pristopom na in izven igrišča, z igrami, ki jih kaže, je pokazal, da si zasluži mesto v tej ekipi in da je lahko eden izmed nosilcev igre v ekipi, ki se bo v prihodnje borila za povratek v vrh Evrope. Veseli in ponosni smo, da bo Alem Toskič še naprej zastopal naše barve in prepričani smo, da bo izpolnil vsa pričakovanja.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.