Šport
27 ogledov

Tragedija hrvaškega telovadca

Marijo Možnik EPA
Povsem nenadno, v noči iz torka na sredo, je v Zagrebu umrl mladi hrvaški gimnastični reprezentant in večkratni državni prvak Darijo Možnik, ki je pred manj kot mesecem dni dopolnil komaj 22 let, poročajo hrvaški mediji.

Mlajši brat najboljšega hrvaškega telovadca na drogu, 24-letnega Marija Možnika, je bil član zagrebškega gimnastičnega kluba Sokol in študent fakultete za šport. Darijo Možnik je gimnastiko začel vaditi pri osmih letih in je bil član hrvaške reprezentance v vseh starostnih kategorijah. Pred dvema letoma si je sicer vzel premor od treningov, vendar je napovedal, da se bo vrnil v vrhunsko gimnastiko in se posvetil svojemu najljubšemu orodju, konju z ročaji.

Za zdaj vzrok smrti še ni znan, saj bo šele obdukcija pokazala, zakaj je mladi telovadec umrl, potem ko se je v torek zvečer vrnil domov s predavanj, legel k počitku pred tekmo Lige prvakov med Realom in Dinamom, nato pa se ni več prebudil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.