Šport
23 ogledov

Trenirajte z Zavcem, Barado …

Seminar na Rogli bo organiziral Tomaž Barada (v ozadju), kot trener pa bo sodelo Žurnal24 main
Nekdanji odlični slovenski borec v kick-boksu in taekwondoju Tomaž Barada bo od petka do nedelje (13.–15. 8.) na Rogli organiziral trening kamp, na katerem bo poučeval tudi Dejan Zavec.
NE SPREGLEJTE
Vsi, ki bi si želeli prihodnji konec tedna preživeti v družbi Zavca, Barade, Galešića in ostalih vrhunskih trenerjev, se lahko prijavite na tomaz.barada@triera.net. Izbirate lahko med dvema ponudbama. Prva znaša 125 evrov (nastanjeni boste v bungalovu, v ceno so vključeni vsi treningi ter dva polna penziona), druga pa 150 evrov (nastanjeni boste v hotelu, v ceno so vključeni vsi treningi ter dva polna penziona).

Ob slovenskem svetovnem prvaku v velterski kategoriji po verziji IBF Dejanu Zavcu, Tomažu Baradi in številnih ostalih trenerjih bo od petka do nedelje na Rogli poučeval tudi odlični hrvaški MMA borec Zelg Galešić, ki si je ime ustvaril v japonskih organizacijah PRIDE in DREAM. Udeleženci Trening campa Rogla 2011 se bodo lahko preizkusili v boksu, kick-boksu, taekwondoju in MMA-ju.

"Za vsakogar se bo našlo nekaj. Zasedba trenerjev je po mojem mnenju vrhunska," je krajši pogovor za zurnal24.si začel Barada. Mariborčan trenutno ureja še zadnje podrobnosti za nemoten potek trening kampa na Rogli, kjer so se med drugimi vrhunskimi športniki pripravljali tudi slovenski košarkarski reprezentanti, tako da bodo imeli udeleženci resnično vrhunske pogoje za treniranje.

"Na našem trening kampu lahko udeleženec trenira od jutra do večera. Zjutraj se lahko odloči, da bo odšel na trening boksa, nato odide na počitek, potem pa gre na trening MMA-ja, kick-boksa ali kaj drugega. Pravzaprav se vseskozi nekaj dogaja, potem pa je odvisno od vsakega posameznika, kaj želi," je še dodal Barada. Nekdanji odlični borec v kick-boksu in taekwondoju ter večkratni svetovni prvak na Rogli pričakuje od 150 do 200 udeležencev (okoli 70 odstotkov bo povratnikov). Trenutno pa so že prijavljeni Belgijci, Irci, Angleži, Hrvate, Avstrijci, Nemci in seveda Slovenci.

S čim pa bi bil glavni organizator Trening campa Rogla 2011 zadovoljen po zaključku tridnevnega druženja? "Jaz bom po koncu najbolj zadovoljen, če bodo vsi udeleženci domov odšli zadovoljni, kar se nam v zadnjih letih tudi dogaja. Zadovoljni smo s tem, da imamo dobre občutke. Vseskozi tudi dobivamo elektronsko pošto, v kateri se nam ljudje zahvaljujejo in nas hvalijo. To meni osebno največ pomeni," je pogovor sklenil Tomaž Barada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.