Šport
12 ogledov

Trimo presenetil Celje

Žurnal24 main
Rokometaši Trima iz Trebnjega so v prvi polfinalni tekmi superpokala presentljivo ugnali Celje P. L. V drugem polfinalu so igralci koprskega Cimosa odpravili Velenje.
 

Superpokal, polfinale (M)

T. Trebnje : Celje P. L.  27:24
C. Koper : Gorenje 29:27

Rokometaši Trima so v polfinalu superpokala pripravili veliko presenečenje. S 27:24 so ugnali Celje Pivovarno Laško, ki tako ne bo branil lanskega naslova. Varovanci Marka Šibile so vodili že ob polčasu (15:13). Ko so pivovarji po odmoru povedli z 18:17, je kazalo, da je odpor moštva, za katerega igrajo le slovenski igralci, zlomljen. Toda Trebanjci so vrnili udarec z delnim izidom 4:0 in vodstva niso več izpustili iz rok. Pri Trebanjcih se je najbolj izkazal Sebastijan Skube, ki je dosegel osem golov. Pri Celjanih je bil najučinkovitejši kapetan Edvard Kokšarov s šestimi goli.

V drugi polfinalni tekmi so rokometaši koprskega Cimosa z 29:27 (14:15) premagali Gorenje iz Velenja. Za preboj v finale je bil najzaslužnejši Boštjan Hribar z osmimi zadetki. Finale, v katerem bosta igrala Trimo in Cimos bo v Kopru v soboto ob 20. uri, tekma za tretje mesto pa bo na sporedu dve uri prej.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.