Šport
19 ogledov

Tudi Grki razkrili svoje ase

Torosidis Samaras Slovenija Grčija prijateljska tekma Kufstein EPA
Med zadnjimi je svoje adute za nastop na evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem razkril tudi grški selektor Fernando Santos.

Selektor grške nogometne reprezentance Fernando Santos je obelodanil seznam 23 igralcev, s katerimi bo igral na junijskem evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem. Kot zadnja sta s seznama odpadla vezista Alexandros Tziolis in Panagiotis Kone.

Kone, sicer nogometaš italijanske Bologne, je bil zaradi udarca Boštjana Cesarja izključen na sobotni prijateljski tekmi proti Sloveniji, ki se je v Kufsteinu končala z 1:1.

Grčija, evropska prvakinja iz leta 2004, bo na EP igrala v skupini A skupaj s Poljsko, Rusijo in Češko. Zadnjo pripravljalno tekmo bo igrala v četrtek, ko se bo pomerila z Armenijo.

Grška reprezentanca za Euro 2012:

Vratarji: Kostas Chalkias (Paok), Michalis Sifakis (Aris), Alexandros Tzorvas (Palermo);
Branilci: Vasilis Torosidis (Olympiakos), Sokratis Papastathopoulos (Werder Bremen), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Jose Holebas (Olympiakos), Stelios Malezas (Paok), Giorgos Tzavelas (Monaco), Yiannis Maniatis (Olympiakos), Kyriakos Papadopoulos (Schalke);
Vezisti: Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Kostas Katsouranis (Panathinaikos), Giorgos Fotakis (Paok), Kostas Fortounis (Kaiserslautern), Yiannis Fetfatzidis (Olympiakos), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Grigoris Makos (Aek Atene);
Napadalci: Georgios Samaras (Celtic), Dimitris Salpigidis (Paok), Kostas Mitroglou (Atromitos), Nikos Liberopoulos (Aek Atene), Fanis Gekas (Samsunspor).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.