Šport
26 ogledov

Tudi Kozlina zapustil Celje

Kozlina je bil član šampionske ekipe iz leta 2004. (Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Po osmih sezonah in pol se od celjskega dresa vsaj za nekaj časa poslavlja tudi Miladin Kozlina. Klub je slovenskemu reprezentantu dovolil, da predčasno prekine pogodbo in odide v Nemčijo.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in Miladin Kozlina sta dosegla medsebojni dogovor, po katerem igralec zapušča vrste celjskega kluba in odhaja v Nemčijo. Kozlina je za RK Celje Pivovarna Laško nastopal osem sezon in pol, v tem času pa je dosegel 661 zadetkov na 311 tekmah.

Kozlina je bil pred dnevi, z dovoljenjem celjskega kluba, na preizkusu pri nemškem prvoligašu. Po vrnitvi domov je izrazil željo, da predčasno (pogodba bi se mu iztekla ob koncu sezone) zapusti celjske vrste in se preizkusi v najmočnejši ligi na svetu. Vodstvo celjskega kluba mu je v tej želji ugodilo, tako da sta se klub in igralec danes dogovorila o sporazumni prekinitvi pogodbe.

RK Celje Pivovarna Laško je Kozlini, ki je v Celju v teh letih pustil globok vtis in prispeval k rezultatom in uspehom kluba v preteklosti, zraven je bil tudi ob največjem uspehu kluba, to je osvojitvi naslova evropskega prvaka leta 2004, hvaležen za dolgoletno sodelovanje in mu pri nadaljevanju kariere želi veliko sreče in uspeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.