Šport
8 ogledov

Tudi kriket je lahko vroč

Zahodnoindijski otoki, dvakratni svetovni prvaki (1975, 79), na zadnji tekmi nis Žurnal24 main
Kriket drugod kot v državah, ki so (bile) pod angleško krono nima privržencev. To dejstvo bi lahko spremenila nepoznana ženska, ki je na eni izmed tekem pokazala svoja aduta.

Če je pred dnevi za navdušenje poskrbela navijačica Florida Panthers v hokejski ligi NHL, se ji je tokrat pridružilo nadebudno dekle na tekmi kriketa. Zgodilo se je na tekmi West Indiesov (slovensko: Zahodnoindijskih otokov), ko se je kamera iz "akcije" na igrišču prestavila na "akcijo" ob njem. Dve blondinki sta ležerno posedali v senci, ena pa je bila ravno na telefonu. Medtem je njena prijateljica opazila, da ju na velikem ekranu in prek TV sprejemnikov v tem trenutku gleda vesoljni svet, zato sta začeli nedolžno mahati. Toda leva blondinka je kot kaže veliko bolj podjetna, saj je bila odločena izkoristiti svojih pet minut in gledalcem privoščila pogled na svoji dvojčici. Hvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.