Šport
48 ogledov

Tudi Tahiroviča ne bo na SP

tahirovic_bobo Žurnal24 main
Slovenska plavalna reprezentanca bo zdesetkana nastopila na SP v 25-metrskih bazenih. Kot zadnji je udeležbo ta teden zaradi bolezni odpovedal triglavan Emil Tahirovič.

"Emil je imel izredno visoko vročino, zaradi česar je izgubil sklepne treninge, predvsem pa preveč moči, da bi v Dubaju lahko računal na dober nastop," je o stanju Emila Tahiroviča povedal njegov trener Roni Pikec, ki je že prejšnji teden odjavil tudi svojo drugo varovanko Anjo Čarman, ki ima poškodovan hrbet, zdravniški pregledi pa so pokazali, da gre za poškodbo, ki jo mora pred nadaljnjimi treningi in nastopi sanirati. Pozitivna vest pa prihaja iz Gorenjske banke Radovljice. Potem ko je bil še prejšnji teden vprašljiv nastop Anje Klinar, dobitnice srebra na novembrskem EP v Eindhovnu na 400 metrov mešano, je zdaj potrjeno, da bo Klinarjeva v Dubaju nastopila.

Slovenija bo v Dubaju tako zastopana z devetimi plavalci: Anja Klinar, Nina Cesar, Robi Žbogar (vsi Gorenjska banka Radovljica), Peter Mankoč, Tjaša Vozel (oba Ilirija Ljubljana), Nina Sovinek, Katja Hajdinjak (obe Olimpija Ljubljana) ter Tjaša Oder in Damir Dugonjič (oba Fužinar Ravne).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.