Šport
45 ogledov

Turki ne morejo verjeti, kaj je počel vezist

ozan tufan Reševalni pas/Twitter
Turški mediji in navijači so za natančen projektil Luke Modrića, ki je odločil tekmo med Hrvaško in Turčijo, okrivili 21-letnega vezista Ozana Tufana.

Hrvaška nogometna reprezentanca je uspešno začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Franciji. Kockasti so na prvi tekmi skupine D premagali Turčijo, potem ko je v 41. minuti srečanja s fantastičnim strelom postregel Luka Modrić.

Po tekmi se je v nemilosti turških navijačev znašel Ozan Tufan, ki se je tik pred usodnim strelom za njegovo ekipo bolj kot pokrivanju hrvaškega reprezentanta posvečal svoji pričeski.

Turški navijači niso potrebovali dolgo, da so na posnetku opazili, kako si je Tufan pred Modrićevim strelom ležerno popravil svojo frizuro. Vprašanje je, če bi turški vezist lahko karkoli spremenil, a posnetek ga prav gotovo ne kaže v najlepši luči.

V kopici šaljivih komentarjev na račun turškega reprezentanta se najdejo tudi takšni, ki menijo, da nogometašu ne gre ničesar očitati, saj si je le umaknil lase izpred oči. 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 3
  • ac-dc 21:55 13.junij 2016.

    Jozica, pivo imaš v dobrem

  • maresem 20:17 13.junij 2016.

    ha ha... se podpišem...

  • jozicamurn 15:35 13.junij 2016.

    Jokajte isisovci islamisti džihadistični izdajalci, morilci civilov kurdov in armencev! Bravo Hrvaška! Bravo vatreni, škoda ker jim niste zabili vsaj še nekaj golov, kajti provokacija njihovih navijačev "Where is Marko? " ter "f..k delije" je izraz primitivizma teh posiljevalcev koz.