Šport
27 ogledov

Turneja WPT tudi na Facebooku

Aplikacija za igranje pokra podjetja WPT na spletni mreži Facebook. Žurnal24 main
S pojavom prvih poker aplikacij v družabnem omrežju Facebook, se je pravzaprav šele pokazalo, kako velik potencial za rast, sploh ima ta igra. Eno izmed njih je zdaj tudi WPT.

Seveda je število ljudi, ki imajo odprte račune v raznoraznih spletnih poker sobah že tako zelo veliko, vendar pa je število uporabnikov, ki poker igra na brezplačnih Facebook aplikacijah še veliko večje in prav zato se številna podjetja sedaj odpravljajo tudi na Facebook in eno med njimi je tudi WPT.

Po uspehih podjetja Zynga, ki je praktično vpeljalo celo vrsto brezplačnih iger na to družabno omrežje in danes služi predvsem s plačljivimi storitvami povezanimi s temi igrami ter tudi prepoznavnostjo, ki so jo dobili prek svojih aplikacij, so očitno svojo priložnost zavohali tudi pri organizaciji WPT, ki je sicer v lastništvu PartyPokra.

In kaj je WPT-jev odgovor na to Facebook poker manijo? WPT® Texas Hold ‘Em Poker – brezplačna aplikacija za igranje pokra, ki je sila podobna drugim podobnim poker aplikacijam, ki so že dosegljive na FB, a s to razliko, da si lahko v WPT-jevi aplikaciji, priigrate tudi zelo bogate nagrade.

Za razliko od drugih podobnih aplikacij na Facebooku, naj bi bil WPT-jev poker namenjen nekoliko bolj izkušenim in tudi zahtevnim uporabnikom, ki ne igrajo pokra zgolj zato, da razmetavajo okrog igralne žetone in s tem preganjajo dolgčas. Kar bo namreč naredilo to aplikacijo boljšo in bolj priljubljeno med pravimi pokeraši je resničnost igre, njena zahtevnost ter seveda nagrade, ki segajo od kompletov WPT žetonov pa vse do 7-dnevnega poker križarjenja (Boot Camp: Battle@Sea Cruise).

Najsi bo torej vaše zanimanje za poker zgolj ljubiteljsko, ali pa jemljete igro zelo resno, priporočamo vam, da si pobliže ogledate WPT-jevo poker aplikacijo na Facebooku, saj kdo ve, morda pa si z nekaj sreče in zvrhano mero spretnosti in znanja, prav vi priigrate katero od bogatih nagrad, ki vam jih ponuja turneja World Poker Tour.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.