Šport
19 ogledov

Turnir PokerNews GIANT

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Kot verjetno že veste, je PokerNews GIANT rebuy turnir s prijavnino zgolj 2$ + 0,20 $ in zagotovljenim nagradnim skladom kar 30 tisoč dolarjev, na katerem bodo igralci lahko opravili le 10 rebuyev in 1 add-on!

Pred vami je še en kvalifikacijski turnir za turnir PokerNews GIANT, ki ga prireja Poker770. Glede na to, da prijavnina za ta turnir ni ravno pretirana, si lahko nastop na njem privošči praktično vsak; vsi tisti, ki si tega ne morete ali pa ne želite, pa si lahko svojo vstopnico za turnir tudi priigrate prek dnevnih brezplačnih kvalifikacijskih turnirjev (16:00 – 10 vstopnic GTD) ali pa prek plačljivih satelitov s prijavnino borih 0,11 dolarjev, ki so na sporedu vsak dan ob 21:00 (1 vstopnica na 20 prijavljenih).

Verjetno vas je ob branju tega opisa že premamilo sodelovanje tako na samem turnirju PokerNews GIANT, kot tudi v kvalifikacijah, zato se registrirajte na Poker770 preko PokerNews.si povezav in se tudi vi podajte v boju za svoj delež 30 tisoč dolarjev vrednega nagradnega sklada.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.