Šport
25 ogledov

Turnirji kot nalašč za začetnike

Črni petek je pustil velike posledice. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Nekateri obožujejo rebuy turnirje, drugi niti slučajno. Morda so odlična priložnost, če želite dobiti večjo količino denarja z majhnim vložkom. Prav tako pa so dobri za vse, ki bi radi začeli igrati spletne turnirje.

Ne glede na to, na kateri spletni strani igrate poker, zagotovo vam ta stran ponuja kak rebuy turnir. PokerStars ima vsak dan dva odlična turnirja, ki se začneta ob 14.30 in 19.00 in kjer prijavnina znaša le 3 $. Ker se teh turnirjev zmeraj udeleži veliko tekmovalcev, se lahko vaš vložek povrne v precej večji obliki. Turnir je primeren tudi za tiste, ki so novi na strani PokerStars, saj se boste skozi turnir hitro privadili na izgled in opcije, ki jih ponuja ta največja svetovna poker stran. Ker pa trenutno poteka tudi promocija 60 Billionth hand, boste lahko z nekaj sreče dobili tudi kako denarno nagrado, če boste le pravi čas za pravo mizo. Tako boste lahko ubili kar dve muhi na en mah.

Titan Poker
ponuja izredno poceni turnirje, kjer je prijavnina le 0,50 $, prav toliko pa stane tudi dokup žetonov. Turnir se odvija trikrat na dan, tako da imate dovolj priložnosti, da si pridobite potrebne izkušnje. Zanimiv turnir je tudi Gala Poker Mad Tilt $2 Rebuy, ki se odvija dvakrat dnevno.

Velike nagrade pa ponujajo turnirji, ki se odvijajo na straneh Full Tilt Poker in PartyPoker, ki oba ponujata garantirane nagradne sklade v petmestnih številkah. Full Tilt Poker ima turnir 2 $ Rush Poker Rebuy, pri katerem je zagotovljenih vsaj 18.500 $ nagradnega sklada, medtem ko ima PartyPoker 20 $ + 2 $ Rebuy, ki ponuja nagradni sklad vsaj 15.000 $ in se začne ob 20.25.

Če nimate velikega bankrolla so rebuy turnirji odlični za vas. Z nekaj sreče in znanja se lahko zgodi, da na turnirju dobite nagrado, ki je kar stokrat večja od prijavnine, ki ste jo plačali. Ko pa vam uspe narediti tak dosežek, ste pa mogoče na pravi poti, da tudi vi postanete poker legenda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.