Šport
9 ogledov

Tyson 20. decembra v Beogradu?

Žurnal24 main
O tem smo poročali že pred časom. Sedaj stvar postaja vse bolj resna in realna. Mike Tyson naj bi se 20. decembra v Beogradu pomeril s Srbom Nenadom Stankovićem.
Srbski boksar Nenad Nešo Stanković je že pred nekaj meseci izjavil, da se bo konec leta pomeril z nekdanjim svetovnim prvakom v težki kategoriji Mikom Tysonom. Pred dnevi pa je srbskim medijem sporočil, da se bosta z "železnim Mikom“ v ringu spopadla 20. decembra, ravno na dan, ko bo Stanković praznoval 33. rojstni dan. "Moj zastopnik mi je poklonil najlepše darilo za moj 33. rojstni dan: borbo s Tysonom," je za enega od srbskih medijev izjavil Stanoković. Tyson novice še ni potrdil. Vse skupaj naj bi se dogajalo v beograjski Areni, ki naj bi za ta dogodek sprejela še več ljudi kot ponavadi. Nešo pa je sprva celo hotel, da bi se s Tysonom pomerila kar na Marakani, a to zaradi pravil ni mogoče. Tyson je nazadnje boksal pred tremi leti, ko je izgubil proti Kevinu McBrideu. Boksarja se naj bi pomerila za naslov prvaka po verziji UBO.  Če bo do dvoboja res prišlo, bo to nedvomno največji in najodmevnejši boksarski dvoboj vseh časov na Balkanu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.