Šport
88 ogledov

Tyson kot Batman nad Klička

Tyson Fury EPA
Tyson Fury je na novinarski konferenci pred dvobojem z Vladimirjem Kličkom slednjega označil za dolgočasnega. Oblečen je bil v kostim Batmana.

Tyson Fury je na novinarski konferenci, ki naj bi promovirala dvoboj, ta bo na sporedu naslednji mesec, Vladimirja Klička označil za dolgočasnega. Oblečen v Batmana je Ukrajincu še zagrozil, da ga bo zbil na tla.

Sedemindvajsetletni Britanec, ki je dobil ime po Miku Tyasonu, se bo 24. oktobra s Kličkom udaril za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verzijah WBA, WBO in IBF. Fury je med novinarsko konferenco uspel še spraviti na tla osebo oblečeno v Jokerja, nato pa se je preoblekel. “Še nikoli se nisi pomeril s kraljem. Zdaj gledaš enega, prijatelj. Ti nisi nič. Si star človek. Nokavtiran boš in komaj čakam na to," je še dejal Fury in dodal: "Dobrodošel v moje mesto, to je Velika Britanija. To bo zelo lahek knockout. Jaz sem glavni tukaj, nihče drug ni težkokategornik. Vedno sem bil le jaz."

Devetintridesetletni Kličko je Furyja večkrat označil za klovna in mu ponudil terapijo: "Jaz bom tvoj doktor. Požrl boš vse te besede." Britanec se je želel stepsti že med promocijo. "Še enkrat mi reci klovn, če si upaš," je dejal, Ukrajinec pa se je le nasmejal.

Fury, ki je v profesionalni kareri dobil vse dvoboje (24:0), je že pred tokratnim srečanjem večkrat besedno napadel boksarja, ki že 11 let ne pozna poraza. "Moj osebni cilj je, da iz boksa spravim tako dolgočasne tipe. Želim ti razbiti obraz. Dolgočasen si, želim te spraviti iz težke kategorije. Sem mlada kri te kategorije, ti pa si starec," je že julija govoril Fury.

Slednji po mnenju mnogih ni pokazal dovolj spoštovanja do svetovnega prvaka, vsekakor pa je v vseh pogledih poskrbel, da se o dvoboju že veliko govori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.