Šport
24 ogledov

Tyson stavi na Klička

Mike Tyson napoveduje gladko zmago Vladimirja Klička. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mike Tyson se danes večino svojega časa ukvarja z golobi. Še vedno pa zelo dobro spremlja svojo veliko ljubezen in tako kot ostali ljubitelji boksa z nestrpnostjo čaka na 2. julij.

Mike Tyson se je v daljšem pogovoru za ESPN med drugim dotaknil tudi dolgo pričakovanega obračuna med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayom 2. julija v Hamburgu. Železni Mike in eden najboljših boksarjev v zgodovini je prepričan, da bo prvi težkaš, ki bo po Lennoxu Lewisu združil tri naslove svetovnega prvaka (od štirih največjih organizacij: WBA, IBF, WBO, WBC), znan po največ dveh rundah.

Če gre verjeti Tysonovi napovedi, gledalci ne bodo prav dolgo uživali v letošnjem boksarskem dvoboju leta oziroma desetletja, saj naj bi se vse skupaj končalo že po dveh rundah. Legendarni Američan napoveduje, da bo krajšo potegnil 30-letni Britanec, ki naj bi ga pet let starejši Ukrajinec premagal brez težav. "Haye s Kličkom v ringu ne bo zdržal več kot dve rundi;" je prepričan danes 45-letni nekdanji svetovni prvak, ki je svojih prvi 19 profesionalnih dvobojev dobil z nokavtom, od tega kar 12 že v prvi rundi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.