Šport
18 ogledov

UB.com ob najmočnejši orožji

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
UB.com je izgubil svoji dve največji orožji, vsaj kar se tiče sponzoriranih igralcev. Najprej je svoj odhod oznanila Annie Duke, nato pa še Phil Hellmuth.

UB.com je že od začetka svojega obstoja, 9 let nazaj, vedno imel kar nekaj velikih zvezdnikov v svoji ekipi. Z odhodom Annie Duke in Phila Hellmutha pa sta odšla še zadnja izmed velikih.

V ekipi UB.com tako ostaja kopica mladih in agresivnih igralcev. Ti "moderni" igralci so produkt spletnega pokra, kjer je uspeh pogojen z agresivnostjo. V ekipi UB.com tako ostajajo Joe Sebok, Bryan Devonshire, Eric Baldwin, Tiffany Michelle, Brandon Cantu, Mark Kroon, Adam Levy, Gary Debernardi, Dave Stann, Scott Ian in Maria Ho. Joe Sebok je ob tem omenil tudi to, da bo verjetno že naslednji teden sponzorsko pogodbo s stranjo UB.com podpisal nov igralec. Kdo bo to, pa zaenkrat ostaja skrivnost.

Če se spomnite, smo razdor med Hellmuthom in UB.com napovedali že kak mesec nazaj. Da se v napovedi nismo motili, pa je včeraj potrdil sam Phil Hellmuth, ki je svoj odhod zjutraj objavil na svojem Twitterju: "Delam veliko potezo – zapuščam UB.com. Zagotovo imam na to stran veliko spominov, vendar je čas, da grem naprej. Odločitev je bila skupna. Komaj čakam, da vidim, kaj bo prinesla prihodnost."

Ne glede na to, ali Phila ljubite ali sovražite, mu morate priznati, da je eden največjih v svetu pokra. Tako po uspehih kot tudi po svoji osebnosti. Zato se ni za bati, da bi mu zmanjkalo novih sponzorskih ponudb. Kot smo že enkrat špekulirali, se najbolj nagibamo k temu, da bo Phil podpisal novo sponzorsko pogodbo s stranjo WSOP.com, ki se namerava razširiti na trg spletnega pokra.

Annie Duke pa je ob svojem slovesu od strani UB.com povedala naslednje: "Vse skupaj je grenko-sladko, vendar vseeno mislim, da je čas, da zapustim znamko UB. Bilo mi je v veselje nositi znak UB, vendar sedaj sem v takem obdobju, da se spreminjam tako igralsko kot osebnostno in zato je pravi čas, da naredim še kako spremembo v svojem življenju." Naše predvidevanje je, da se bo Annie pridružila ekipi profesionalcev Full Tilt Pokra. Naj spomnimo, da je Annie sestra Howarda Ledererja, ki je eden glavnih pri odločanju, kdo bodo novi igralci ekipe Full Tilt Poker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.