Šport
30 ogledov

Ub.com razpustil svojo ekipo

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Nekoč ena največjih spletnih poker sob na svetu UB.com se podira kot hišica iz kart. Najprej je javnost obšla vest o morebitnem bankrotu podjetja, zdaj je sledil šok, saj so razpustili svojo ekipo.

Potem ko je poker skupnost najprej obšla vest o morebitnem bankrotu podjetja, ki si lasti tako UB.com kot tudi Absolute Poker, je ta teden sledil nov šok, ko so pri UB razpustili svojo ekipo in tako prekinili sponzorske pogodbe z vsemi svojimi 11 ambasadorji. Novica o razpadu UB-jeve ekipe profesionalcev je zelo hitro dobila svojo potrditev, saj so odgovorni pri tej spletni poker sobi že pred dnevi izdali izjavo za javnost, v kateri so opisali svoje razloge za takšno početje. V njej so tako zapisali: "Zelo smo razočarani, ker smo bili primorani pretrgati vezi, ki smo jih stkali z vsemi člani naše ekipe. Skozi leta je bilo naše podjetje zelo uspešno pri odkrivanju in novačenju mladih talentov, ki so ves čas ponosno in tudi zelo uspešno zastopali naše barve. Zato je bila odločitev, da razpustimo našo ekipo, še toliko težja, saj nam je res močno žal, da so nas okoliščine pripeljale do tega, da ne moremo več izpolnjevati obveznosti do te skupine neverjetnih posameznikov."

Tako so praktično čez noč brez dela ostali asi, kot so Eric “Basebaldy” Baldwin, Maria Ho, Brandon Cantu, Tiffany Michelle, Scott Ian, Dave “Hollywood” Stann, Adam “Roothlus” Levy, Bryan Devonshire in Trishelle Cannatella. Seveda pa na te dogodke nista bila imuna niti oba največja zvezdnika – Joe Sebok, ki je bil pravzaprav ustvarjalec novega UB.com, ter Prahlad Friedman, ki se je strani pridružil prav na Sebokovo prigovarjanje in se je na koncu še enkrat več znašel v nemilosti odgovornih pri tej spletni poker sobi.

"Cenimo ves čas in energijo, ki so nam ju posvetili in se jim zahvaljujemo za potrpežljivost in zvestobo, ki so nam ju izkazovali tudi po razpletu dogodkov pred nekaj tedni. Spoštujemo jih in cenimo, tako za vse njihove dosežke za poker mizo, kot tudi tiste druge, ki s pokrom niso povezani, vedno pa jim bomo tudi hvaležni za njihov prispevek h grajenju in uveljavljanju znamk UB.com in Absolute Pokra," so za konec še zapisali v izjavi za javnost in se tako vsem članom njihove ekipe zahvalili za njihov doprinos in jim hkrati zaželeli srečo pri iskanju novih delodajalcev. Glede na to, da je bila ekipa UB.com polna velikih imen iz sveta pokra, ki bodo zagotovo zanimiva za številne poker sobe, bo prav zanimivo videti, kako in kam se bodo bivši člani njihove ekipe razgubili. Zanimivo pa bo videti tudi, kateri od največjih spletnih poker sob, bo uspelo pod svoje okrilje zvabiti nekatera največja imena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.